HMC Westeinde

Wie werken er voor Neurospine in HMC Westeinde?

Onderstaande neurochirurgen werken wekelijks op vaste dagen in HMC Westeinde. Soms komt het voor dat er wordt waargenomen door één van de andere Neurospine chirurgen.

Onze neurochirurg(en)

robmarkjasper

godardrishifred

wouter2

Hoe maak ik een afspraak?

Klik hier voor informatie over het maken van een afspraak en onze contactgegevens.

Parkeren

In Den Haag wordt altijd gewerkt aan het vernieuwen van de stad. Voordat u vertrekt, is het handig om te checken op de site van de gemeente Den Haag of er wegopbrekingen zijn.

HMC Westeinde is een binnenstadsziekenhuis en heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen aan de achterzijde van het ziekenhuis. Wij adviseren, als dit mogelijk is, om met andere vormen van vervoer naar HMC Westeinde te komen.

Komt u met de auto, houdt u dan rekening met extra tijd voor het parkeren van uw auto bij HMC Westeinde of in de omgeving. De omliggende parkeergarages liggen op ongeveer 10 minuten loopafstand van HMC Westeinde.

De dichtsbijzijnde parkeergarage is City Parking (aan het einde van het Westeinde richting centrum rechtsaf en volgende stoplicht links). Alternatieven zijn ook de Torengarage en Lutherse Burgwal.

Parkeertarieven

Eerste 2,5 uur € 0,80 per half uur
Eerste 30 minuten € 0,80
1 uur € 1,60
1,5 uur € 2,40
2 uur € 3,20
2,5 uur € 4,00
Vervolgens € 1,80 per uur (3 uur) € 5,80
4 uur € 7,60
8 uur € 14,80
Geen maximum dagtarief
Verloren kaart € 25,00

Invaliden
De parkeerplaatsen voor invaliden bevinden zich bij de hoofdingang van het ziekenhuis aan de Lijnbaan.

Waar vind ik HMC Westeinde?

HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA Den Haag

 

De polikliniek neurochirurgie vindt u op de 1e etage
Tel: 088 979 4365

 

Belangrijke gegevens voor de operatie

Als u geopereerd moet worden, verwijzen wij u door naar het Pre-Operatief Spreekuur. Daar spreekt u onder andere met de anesthesioloog over de verdoving (anethesie) tijdens de operatie. Het is belangrijk dat u voor de operatie minimaal 6 uur nuchter bent en dat u op tijd gestopt bent met het gebruik van bloedverdunners. U kunt vaak de ochtend van operatie nuchter naar het ziekenhuis komen.