Vind uw arts

HMC Westeinde

Wie werken er voor Neurospine in HMC Westeinde?

Onderstaande neurochirurgen werken wekelijks op vaste dagen in HMC Westeinde. Soms komt het voor dat er wordt waargenomen door één van de andere Neurospine chirurgen.

 

Onze neurochirurg(en)

 

robmarkjasper

 

godardrishifred

 

wouter2

 

 

 

Hoe maak ik een afspraak?

Als u onder behandeling bent van een neuroloog kan deze u doorverwijzennaar onze Neurospine kliniek. Eén van onze Neurospine chirurgen beroodeelt voor uw eerste afspraak uw aanvraag. Wij vragen u daarom voorafgaand aan uw eerste afspraak de verwijsbrief én de uitslga van een MRI-scan toe te sturen. De MRI-scan mag niet ouder zijn dan 6 maanden. Na de beoordeling krijgt u een afspraak thuisgestuurd.. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze polikliniek: 088 – 979 70 07 of neurospine@haaglandenmc.nl.

Parkeren

In Den Haag wordt altijd gewerkt aan het vernieuwen van de stad. Voordat u vertrekt, is het handig om te checken op de site van de gemeente Den Haag of er wegopbrekingen zijn.

HMC Westeinde is een binnenstadsziekenhuis en heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen aan de achterzijde van het ziekenhuis. Wij adviseren, als dit mogelijk is, om met andere vormen van vervoer naar HMC Westeinde te komen.

Komt u met de auto, houdt u dan rekening met extra tijd voor het parkeren van uw auto bij HMC Westeinde of in de omgeving. De omliggende parkeergarages liggen op ongeveer 10 minuten loopafstand van HMC Westeinde.

De dichtsbijzijnde parkeergarage is City Parking (aan het einde van het Westeinde richting centrum rechtsaf en volgende stoplicht links). Alternatieven zijn ook de Torengarage en Lutherse Burgwal.

Parkeertarieven

Eerste 2,5 uur € 0,80 per half uur
Eerste 30 minuten € 0,80
1 uur € 1,60
1,5 uur € 2,40
2 uur € 3,20
2,5 uur € 4,00
Vervolgens € 1,80 per uur (3 uur) € 5,80
4 uur € 7,60
8 uur € 14,80
Geen maximum dagtarief
Verloren kaart € 25,00

Invaliden
De parkeerplaatsen voor invaliden bevinden zich bij de hoofdingang van het ziekenhuis aan de Lijnbaan.

Waar vind ik HMC Westeinde?

HMC Westeinde
Lijnbaan 32
2512 VA Den Haag

De polikliniek neurochirurgie vindt u op de 1e etage
U kunt een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.00 uur 
Tel: 088 979 7007

 

Belangrijke gegevens voor de operatie

Als u geopereerd moet worden, verwijzen wij u door naar het Pre-Operatief Spreekuur. Daar spreekt u onder andere met de anesthesioloog over de verdoving (anethesie) tijdens de operatie. Het is belangrijk dat u voor de operatie minimaal 6 uur nuchter bent en dat u op tijd gestopt bent met het gebruik van bloedverdunners.. U kunt vaak de ochtend van operatie nuchter naar het ziekenhuis komen.