Vind uw arts

Groene Hart Ziekenhuis

Wie werken er voor Neurospine in het Groene Hart Ziekenhuis?

Onderstaande neurochirurgen werken wekelijks op vaste dagen in het Groene Hart Ziekenhuis. Soms komt het voor dat er wordt waargenomen door één van de andere Neurospine chirurgen.

 

Onze neurochirurg(en)

 

robmarkjasper

 

godardrishifred

 

wouter2

 

 

 

Hoe maak ik een afspraak?

Als u onder behandeling bent van een neuroloog kan deze u doorverwijzennaar onze Neurospine kliniek. Eén van onze Neurospine chirurgen beroodeelt voor uw eerste afspraak uw aanvraag. Wij vragen u daarom voorafgaand aan uw eerste afspraak de verwijsbrief én de uitslga van een MRI-scan toe te sturen. De MRI-scan mag niet ouder zijn dan 6 maanden. Na de beoordeling krijgt u een afspraak thuisgestuurd.. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze polikliniek: 088 – 979 70 07 of neurospine@haaglandenmc.nl.

Waar vind ik het Groene Hart Ziekenhuis?

Groene Hart Ziekenhuis
Bleulandweg 10
2803 HH Gouda
Tel.: 0182 50 50 50

 

 

Belangrijke gegevens voor de operatie

Als u geopereerd moet worden, verwijzen wij u door naar het Pre-Operatief Spreekuur. Daar spreekt u onder andere met de anesthesioloog over de verdoving (anethesie) tijdens de operatie. Het is belangrijk dat u voor de operatie minimaal 6 uur nuchter bent en dat u op tijd gestopt bent met het gebruik van bloedverdunners.. U kunt vaak de ochtend van operatie nuchter naar het ziekenhuis komen.