Vind uw arts

Nieuws

Neurochirurgie en anesthesiologie HMC krijgen internationale award voor onderzoek

22 juni 2017

Wetenschappelijk onderzoek van de vakgroep neurochirurgie en anesthesiologie van Haaglanden Medisch Centrum (HMC) is beloond met de prestigieuze, internationale Mario Boni award van de Cervical Spine Research Society (CSRS). De studie, gericht op het verminderen van slik- en stemproblemen na een nekherniaoperatie, was volgens de jury zeer goed uitgevoerd. Neurochirurg Mark Arts presenteerde het onderzoek in Salzburg en mocht de award namens de vakgroep in ontvangst nemen.

lees verder op haaglandenmc.nl

 

Neurospine in HMC (Haaglanden Medisch Centrum)

 

Vanaf 16 februari 2017 kunnen patiënten met een rughernia, nekhernia of kanaalstenose terecht bij Neurospine in HMC (Haaglanden Medisch Centrum). Neurospine is een samenwerking tussen negen neurochirurgen met veel ervaring in operaties aan de wervelkolom. Bovendien zijn  de wachttijden kort: zo treft de patiënt altijd een ervaren chirurg en is snel van zijn klachten af.

Met een verwijzing van de neuroloog kan iedereen een afspraak maken bij Neurospine. De polikliniek is aanwezig in alle locaties van het ziekenhuis: HMC Antoniushove, HMC Bronovo en HMC Westeinde. De wachttijd tot een eerste afspraak is maximaal een week. Is een operatie nodig? Dan kan de patiënt binnen twee weken worden geopereerd. Operaties vinden altijd plaats in HMC Antoniushove. Als het nodig is, kan de neurochirurg makkelijk en snel overleggen met andere specialisten in het ziekenhuis. Hierdoor zijn ook patiënten met andere medische klachten, zoals bijvoorbeeld hartklachten of diabetes, welkom bij Neurospine.

Polikliniek van Neurospine in Antoniushove geopend!

Op donderdag 16 februari werd de nieuwe polikliniek van Neurospine in Antoniushove feestelijk geopend door Paul Doop, voorzitter van de raad van bestuur van het HMC, en Mark Arts, neurochirurg. Ter gelegenheid van deze opening werd een symposium gegeven voor onze verwijzers en andere geïnteresseerden. Vanaf nu bent u van harte welkom op onze vernieuwde polikliniek in Antoniushove! Maar ook onze andere Neurospine locaties kunt u uiteraard nog steeds terecht met uw probleem.