HMC Antoniushove

HMC Antoniushove

Sinds 2004 verrichten de neurochirurgen van Neurospine rug en zenuwoperaties in HMC Antoniushove in Leidschendam. Alle aandoeningen zoals vermeld op de Neurospine website worden door hen behandeld, alsook grotere operaties, zoals bijvoorbeeld fixaties van de wervelkolom (ook wel spondylodesen genaamd) en zeldzame zenuwbeknellingen, tumoren of letsels. Lastige problemen worden in een multidisciplinair team besproken met de neuroloog, revalidatiearts, pijnspecialist en fysiotherapeut. Sinds kort heeft HMC Antoniushove als speciale focus de behandeling van kanker (oncologie), maar ook voor algemene aandoeningen, zoals de hernia, stenose of het carpaal tunnel syndroom,  kunt u nog steeds bij ons terecht.

Wie werken er voor Neurospine in HMC Antoniushove?

Neurochirurgen Mark Arts, Jasper Wolfs en Godard de Ruiter werken wekelijks op vaste dagen in het HMC Antoniushove. Soms komt het voor dat er wordt waargenomen door één van de andere Neurospine chirurgen.  

Verder bestaat het team in HMC Antoniushove uit:
– Physician assistent, Robin van Zijl
– Verpleegkundig specialist, Irene van Beelen
– Secretaresse/OK planner  Ditte Varkevisser
– Doktersassistente Sunita Joemratie – Kandhai.

De physician assistent en verpleegkundig specialist begeleiden u voor en rond de operatie.

mark jasper godard

Hoe maak ik een afspraak?

Klik hier voor informatie over het maken van een afspraak en onze contactgegevens.

Parkeren

HMC Antoniushove ( Nieuwe parkeergarage )

In de garage is 1e uur gratis

Daarna 1 euro per uur

Dagkaart 10 euro. / Verloren kaart € 10

Hier geen rittenkaarten.

Waar vind ik HMC Antoniushove?

HMC Antoniushove
Burg. Banninglaan 1
2262 BA Leidschendam

De polikliniek Neurospine vindt u op de begane grond.

Wilt u uw reis plannen naar het Antoniushove? Klik dan HIER

Belangrijke gegevens voor de operatie

Als u geopereerd moet worden, verwijzen wij u door naar het Pre-Operatief Spreekuur. Daar spreekt u onder andere met de anesthesioloog over de verdoving (anethesie) tijdens de operatie. Het is belangrijk dat u voor de operatie minimaal 6 uur nuchter bent en dat u op tijd gestopt bent met het gebruik van bloedverdunners. U kunt vaak de ochtend van operatie nuchter naar het ziekenhuis komen.

Openbaar vervoer

HMC Antoniushove is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit de stad met tramlijn 2 en 6. Het treinstation Mariahoeve bevindt zich ook op loopafstand van het ziekenhuis. Wilt u uw reis plannen met het openbaar vervoer? Klik dan HIER