Vind uw arts

HMC Bronovo

Wie werken er voor Neurospine in HMC Bronovo?

Neurochirurg Godard de Ruiter werkt wekelijks op vaste dagen in HMC Bronovo. Soms komt het voor dat er wordt waargenomen door één van de andere Neurospine chirurgen.

  godard

Hoe maak ik een afspraak?

Als u onder behandeling bent van een neuroloog kan deze u doorverwijzennaar onze Neurospine kliniek. Eén van onze Neurospine chirurgen beroodeelt voor uw eerste afspraak uw aanvraag. Wij vragen u daarom voorafgaand aan uw eerste afspraak de verwijsbrief én de uitslga van een MRI-scan toe te sturen. De MRI-scan mag niet ouder zijn dan 6 maanden. Na de beoordeling krijgt u een afspraak thuisgestuurd.. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze polikliniek: 088 – 979 70 07 of neurospine@haaglandenmc.nl.

Parkeren

Betaald parkeren
– Werkdagen: eerste 20 minuten gratis, daarna 50 eurocent per 20 minuten.
– Weekend: eerste 20 minuten gratis, daarna 50 eurocent per uur.

Tussen 21.00 – 08.00 uur parkeert u gratis.

Parkeerplaatsen invaliden

U vindt de parkeerplaatsen voor invaliden op het parkeergedeelte aan de rechterzijde van de hoofdingang. Er zijn 7 duidelijk aangegeven parkeerplaatsen. Neem de parkeerkaart en uw invalidenkaart (of kopie daarvan) mee naar de receptie in de Ontvangsthal dan zorgen wij ervoor dat u kosteloos parkeert.

Fiets

HMC Bronovo geeft fietsers de ruimte. Schuin tegenover de hoofdingang vindt u een overdekte fietsenstalling.

Waar vind ik HMC Bronovo?

HMC Bronovo
Bronovolaan 5
2597 AX Den Haag
Postbus 432
2501 CK Den Haag
Telefoon: 088 979 7007

De polikliniek Neurospine vindt u op de begane grond.

Auto

Vanuit Amsterdam, Rotterdam en Utrecht volgt u op het Prins Clausplein de A12. Aan het eind van de Utrechtsebaan gaat u rechtsaf richting ‘H Bronovo’ (Wassenaar en Scheveningen). Bij het eerste stoplicht rijdt u linksaf en volgt u de borden ‘H Bronovo’.

Komt u met de auto, houdt u dan rekening met extra tijd voor het parkeren van uw auto bij het HMC Bronovo of in de omgeving. Wij adviseren om gebruik te maken van de valet parking service van Bronovo.

Valet parking

Parkeergemak, dat is de valet parking service van Bronovo. U stapt voor de deur van de Ontvangsthal uit en een chauffeur parkeert uw auto. De kosten bedragen 5 euro ongeacht de duur van het parkeren op een dag en is inclusief het parkeergeld. Valet parking is mogelijk van maandag t/m donderdag tussen 07.45 en 16.15 uur.

 

Belangrijke gegevens voor de operatie

Als u geopereerd moet worden, verwijzen wij u door naar het Pre-Operatief Spreekuur. Daar spreekt u onder andere met de anesthesioloog over de verdoving (anethesie) tijdens de operatie. Het is belangrijk dat u voor de operatie minimaal 6 uur nuchter bent en dat u op tijd gestopt bent met het gebruik van bloedverdunners.. U kunt vaak de ochtend van operatie nuchter naar het ziekenhuis komen.

Openbaar vervoer

Wij adviseren, als dit mogelijk is, om met het openbaar vervoer naar HMC Bronovo te komen vanwege het beperkt aantal parkeerplaatsen direct bij het ziekenhuis.

HMC Bronovo is te bereiken met bus 22 (Van Hogenhoucklaan, halte Bronovo Ziekenhuis)
en bus 23 (Van Alkemadelaan, halte Bronovo Ziekenhuis).

Voor meer informatie over het openbaar vervoer:
www.9292.nl
www.htm.net of bel met de HTM-consumentenlijn: 070 384 86 66.